Sinkovits Maja vagyok győri fotográfus. Van 2 lányom és szeretem a kutyákat, macskákat... Épp ezért az sem ritka, hogy 1-1 családi fotózásra ha a család hozni szeretné kiskedvencét nem zárkózom el, jöhet ő is! (Én is viszem az enyémet amikor családi fotózásra megyünk.) A stílusomhoz, látásmódomhoz, rugalmasságom kialalkulásához kulcsfontosságúak a kicsit sem unalmas napjaink, épp ezért is tartom fontosnak, hogy kiemeljem, nekem is vannak gyerekeim (igen, itt arra gondolok, hogy tudom, hogy nem minden nap sima menet és megértem a kapkodós anyukák mellett az alapos anyukákat is...) Pontosan tudom mennyi örömmel, vissza nem térő pillanattal, mosollyal, aranyos elszólással, játékkal ugyanakkor sírással, nehéz pillanattal van megtűzdelve az anyai (és az apai is! - bár ezt csak sejtem, mert nem vagyok apuka - ) élet.
Sok-sok élménnyel, tapasztalattal gazdagodhattam. Sok mindent tanultam a gyerekektől, gyerekekről és sok mindent átéltem, átéltünk. Van amit közvetve van amit közvetlenül. Akárhogy is azt gondolom ez mind-mind segíti munkámat, szenvedélyemet.

Családi fotózás/gyerek fotózás esetén az a legfontosabb és arra is kérlek, hogy tartsd szem előtt, érezzétek jól magatokat a fotózáson! Nagyon fontos! Nem midnen a hajszálakat is beállított szoborrá dermedten állós kép... Azt ne nálam keressétek. Én szeretem és célom is, hogy a gyerekek, apukák, anyukák úgy térjenek haza a fotózás végén, hogy jól érezték magukat, élménnyel gazdagodtak, vannak őszintén, igazán mosolygós képek. Az egész fotózásnak van egy dinamikája, egy felépítése mi-miután következik és így alakul ki, hogy vannak még fegyelmezettebb képek és a másik véglet, laza, játszós... 
Ha kismamaként látogatsz el hozzám, akkor is fontos, hogy jól érezd magad. Téged keresünk a képen, nem egy másik embert. Legyél szép, érezd jól magad, ha szeretnél használjunk kellék ruhát, csodaszépek és jól is állnak a kismamákon. Itt is van egy felépítése a fotózásnak és azt szeretem, ha a mozdulatodból, nevetésedből, a pároddal összenézett-elkapott pillanattól lesz tiéd/tiétek a fotó. És a célom! Ti legyetek a képen, csodaszépen és sugárzóan (lehet nem mindig érzed magad épp így, de hidd el, hogy szép vagy és nő vagy!), de Te/Ti, hiszen a Te/Ti emléketeket készítjük, életetek egyik fontos állomását örökítjük meg.

Nem vagyok a szavak embere, ezt,ezeket érzik akik jönnek hozzám, rád/rátok figyelek és ez így menni szokott és szuper varázslatok, képek, pillanatok készülnek. 

Alig várom a következő csoda pillanat megörökítését!

Maja